Tunkkionki on Erä-lehden valinta vuoden 2017 vetovieheeksi kuhalle!

Erä-lehdessä järjestetään vuosittain varsin laaja uistintesti, jonne valmistajat koostaan ja tunnettavuudestaan riippumatta voivat lähettää luomuksiaan. Tänä vuonna päätimme mekin osallistua testiin.

Osallistuminen meni todella täpärälle,sillä huomasimme ilmoituksen ja aikarajan vasta edellisellä viikolla. Teimme muutamasta "jokapaikan" väristä Erä-lehdelle kappaleet, jotka pistimme matkaan. Matkalle laitto aiheutti hieman jännitystä, koska uistimet piti tehdä äkkiä ja eri vaiheiden kuivumisajat asettivat haasteensa nopealle aikataululle.

Uistimet pääsivätkin koko kesän kestävälle testijaksolle ja ennen Joulua saimmekin kuulla, jotta se oli pärjännyt niinkuin arvelimmekin. Laaja värikartta ja niiden monipuoliset ja toimivat värit sekä uistimen kestävyys saivat erityisesti kiitosta testaajilta. Kehitystyö ja sitä seuranneet muutokset olivat siis tuottaneet tulosta myös muidenkin kuin itsemme mielestä.

Nyt voimmekin keskittyä hyvillä mielin tulevaan kauteen ja ensi vuodeksi uistimia keretäänkin tehdä talven läpi, jotta ensi kesälle on mitä myydä.

Comments are closed.